Flex+karmen er en komplett karmløsning som gjør monteringen enkel og resultatet proft. En justerbar gerikt gjør at karmen enkelt kan monteres også om veggen er skadd eller ujevn.

Tidsbesparende 

Ved større nybyggprosjekt har man oppnådd en tidsbesparing på ca 25 min per dørsett ved bruk av flex+karmen i forhold til tradisjonelle karm- og geriktløsninger.

Kostnadsbesparende 

Ved renovering blir forskjellen ennå tydeligere. Forutenom den rene tidsbesparingen, skjuler geriktløsningen også ujevnheter og skader som kan oppstå når den gamle karmen rives ned. Dette i kombinasjon med at geriktene er ferdig gjæret og monteres uten synlige spiker, gjør at man ofte slipper etterarbeidet som maling eller omtapetsering. 

Lydisolerende

Flex+karmen har dessuten integrerte, fabrikkmonterte dempelister for å minske lydgjennomtregningen. Den høyner også den eksklusive følelsen gjennom at dempelisten gir en slagdempende effekt når døren stenges. Tilsammen skaper dette en elegant karmløsning med god lyddemping.

Flexlister

Dette er gulvlister med samme profil som flex+karmens gerikter. Den spikerfrie utførelsen gjør at du slipper ettermaling. Medfølgende clips monteres på veggen slik at listen både kan hektes på og av. En smart ledningsfals gjør at stygge ledninger skjules bak listen.