FrameFast TM er et smart, patentert monteringssett for enkel og proff montering av ulike karmtyper.

Fordeler med FrameFast

  • Perfekt passform, eliminerer slark
  • Eksakt og stabil montering på kortere tid
  • Enkel etterjustering, oftest også mulig uten å løsne gerikten
  • Eneste løsningen som kan brukes til klassifiserte dører uten kiler

Å kunne etterjustere uten å måtte demontere dør og karm (ofte også uten å måtte løsne listverk), sparer mye tid og penger. FrameFast muliggjør også montering av klassede produkter uten å måtte bruke kiler, som ofte skaper problemer for brann og lydtetting. 

Nyhet

Med den nye versjonen av FrameFast har vi kombinert de tidligere unike egenskapene med muligheten til også å kunne borre og montere skruen rett gjennom hylsen. Karmen beholdes i fiksert posisjon, som minsker monteringstiden betraktelig og øker presisjonen.
Merk at den nye FrameFast erstatter den tidigere versjonen, som nå går ut av sortimentet.

Hva må du tenke på før montering?

Før du skal bruke FrameFast er det nødvendig å vite hvilken type vegg karmen skal monteres i, ettersom dette bestemmer hvilke skruer og hylser man skal benytte for en best mulig løsning. Til FrameFast karmhylser skal det kun anvendes FrameFast skruer.

Forboring og montering

Karmen må forbores med Ø14 mm hull gjennomgående om du ikke har fått levert med formontert FrameFast.

FrameFast til ytterdører

Til alle ytterdører i ADVANCE-LINE leveres FrameFast formontert i karmen. For øvrige ytterdører kan dette bestilles formontert til tilvalg, eller bestilles med som tilbehør. Det finnes også et eget monteringssett beregnet på sidelys. Alle ADVANCE-LINE ytterdører har ekstra festepunkt øverst og nederst på hengselsiden for økt stabilitet.

FrameFast til innerdører

Du kan også bestille FrameFast til alle våre innerdører, enten formontert i karmen eller som tilbehørspakke.

FrameFast til massive uklassede og klassede dører

Du kan bestille FrameFast til de fleste typer av uklassede og klassede dørsett. Vær oppmerksom på at typer, samt montasjemetode kan variere avhengig av dørstørrelse og klassifisering.

Hva inngår i leveranser med FrameFast?

Til dører med formonterte hylser medfølger det skruer, og evt. også plugger, brikker og monteringsanvisning ved behov. Til dører som leveres kun forboret (eller helt uten boring) fås kits som inneholder både hylser, skruer, plugger og plastbrikker.