Main Media

Bærekraft og miljø

JELD-WEN etterstreber å være bransjens ledende mht. miljøansvarlige metoder og produkter. Vi har forpliktet oss til en mer bæredyktig virksomhetspraksis og miljøbeskyttelse. Dette påvirker alle aspekter av organisasjon og styrer vår tilnærming til energieffektivitet, luft- og vannutslipp samt inneluftkvalitet.

Vår forpliktelse til bæredyktighet avspeiles eksternt i utviklingen av mer miljøvennlige produkter. For å oppnå dette har vi vedtatt en politikk for gjenbruksmaterialer og fornybar energi, og vi får i stigende grad alle våre materialer fra bæredyktige kilder.

Alle våre medarbeidere er fokusert på å sikre at vi etterlever eller overgår miljø- og velferdslovgivningen. Alle oppfordres til å identifisere muligheter for miljøvennlige løsninger. Vi streber etter å overholde prinsippene for vårt virksomhetsansvar hver eneste dag - både i våre produkter og i våre handlinger.

Vi har en politikk for innkjøp av bærekraftig, fornybar tømmer og vi er meget stolte over å ha mottatt *FSC® (Forest Stewardship Council®) og **PEFC™ multisite chain of custody-sertifisering på alle våre europeiske marked.

Alle JELD-WENs dører oppfyller kravene til EU tømmerforordningen, gjeldende fra mars 2013, som har til hensikt å bekjempe handel av ulovlig hogget tømmer.

JELD-WEN'S FSC lisenskode er CO19943 og PEFC lisenskode er PEFC/04-31-1264.

JELD-WENs mål er å være bransjeleder som sosialt ansvarlige og å drive vår virksomhet på en måte som viser miljøansvar. Hos JELD-WEN mener vi at et sunt miljø og sunn forretningspraksis går hånd i hånd.

Vår miljøledelsesfilosofi manifesterer seg på flere måter:

  • Vi designer og produserer energibesparende vinduer og dører som lever over flere år.
  • Vår produksjonsprosess benytter resirkulerbare materialer.
  • Vi produserer produkter i nærheten av våre lokale marked for å redusere drivstofforbruk og utslipp av klimagasser.  
     

Del dette med en venn