Main Media

FSC & PEFC - bæredyktig tømmer

JELD-WEN ønsker å være bransjens ledende mht. miljøansvarlige metoder og produkter. Vi har forpliktet oss til en mer bæredyktig virksomhetspraksis og miljøbeskyttelse. Dette påvirker alle aspekter i vår organisasjon og styrer våre arbeidsmetoder mht. energiutnyttelse samt utslipp til luft og vann.

Vår forpliktelse til bæredyktighet avspeiles eksternt i utviklingen av mer miljøvennlige produkter. For å oppnå dette har vi vedtatt en politikk for gjenbruksmaterialer og vedvarende energi, og vi får i stigende grad alle våre materialer fra bæredyktige kilder.

Alle våre medarbeidere er fokusert på å sikre at vi etterlever eller overgår miljø- og velferdslovgivningen. Alle oppfordres til å identifisere muligheter for miljøvennlige løsninger. Vi streber etter å overholde prinsippene for vårt virksomhetsansvar hver eneste dag - både i våre produkter og i våre handlinger.

Vi har en politikk vedrørende innkjøp av bæredyktig tømmer og vi er meget stolte over å ha mottatt *FSC® og **PEFC™ multisite chain of custody-sertifisering på alle våre europeiske marked.

Alle JELD-WENs dører oppfyller kravene til den nye EU tømmerforordningen, gjelder fra mars 2013, som har til hensikt å bekjempe handel av ulovlig hogget tømmer.

Last ned FSC Core Labour Statement

Du kan laste ned sertifikatene her: FSC - PEFC

Produkter som bekrefter sertifikatet (.pdf)

       

 *Forest Stewardship Council®
**Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes

Del dette med en venn