Å bytte ytterdør er ikke så vanskelig som det kan høres. Det kan være smart å være to personer, særlig når den nye døren skal monteres. Husk at det er viktig å følge monteringsanvisningen! En dør må monteres riktig hvis den skal fungere lenge.

Montering og beskyttelse mot vær

Dersom døren monteres og vedlikeholdes riktig, vil du få en dør som tåler vårt tøffe klima og varer i mange år. Fordi klimaendringene vi har hatt og vil få medfører økning i kraftig nedbør og slagregn, bør ytterdør alltid monteres beskyttet under et takutstikk/overbygg. Dette skjermer ikke bare toppen av døren mot det verste været, men gjør det også litt enklere og tryggere for hun eller han som skal låse opp døren. Dette takutstikket/overbygget skal stikke minst 120 mm ut fra veggen og være montert høyst 100 mm over ytterdøren.

Montere ytterdør med FrameFast

Alle Swedoors ytterdører i ADVANCE-LINE har dessuten den smarte monteringsløsningen FrameFast formontert som standard. Dette er til stor hjelp under monteringen. FrameFast er en patentert løsning som består av to hovedkomponenter:

  • Monteringshylser med stor kontaktflate
  • Selvsentrerende skruer for presis montering

Ved hjelp av hylsene justeres og festes karmen i nøyaktig posisjon før skruene sikrer karmstillingen permanent.

BRUK EN SWEDOOR DØRMANN TIL Å MONTERE DIN NYE YTTERDØR

Ønsker du at en håndverker skal montere din nye ytterdør? Da kan du kontakte en av de kvalifiserte og dyktige håndverkerne som er tilknyttet Swedoors klubb "Din dørmann"

Finn din lokale dørmann her