Main Media

Karriere og ledige stillinger

Hos JELD-WEN vet vi at firmaets suksess avhenger av medarbeidernes kompetanse.

Vi tror at motiverte medarbeidere er nøkkelen til suksess og gir våre ansatte mulighet til å nå sitt fulle potensiale

Vi har fem kjerneverdier som understøtter vår kultur, og nettopp denne verdibaserte kulturen har blant annet til hensikt å inspirere våre medarbeidere til å utføre fremragende arbeid og levere toppkvalitet til våre kunder.  Vi mener det er viktig å ha en mangfoldig sammensetning av medarbeidere og like viktig å behandle alle med verdighet og respekt. Våre medarbeidere skal ha mulighet til å bidra til virksomhetens suksess og oppnå det beste potensiale. Det innebærer også at vi tar i bruk den unike kompetansen og erfaring som vi alle har å by på.

Hvem ser vi etter

På tvers av  JELD-WENs ulike forretningsområder søker vi engasjerte medarbeidere som kan hjelpe oss med å utvikle vår virksomhet etisk og trygt, legge vekt på egen og andres utvikling, levere utmerket kundeservice, holde løfter og se på tilbakemeldinger som en mulighet for kontinuerlig forbedring. JELD-WENs ønske om å forbedre seg hver dag danner basis for et vinnermiljø hvor våre medarbeidere kan oppnå deres personlige mål, feire deres suksess og hjelpe selskapet med å opprettholde posisjonen som markedsleder.

Hvorfor velge oss

Vi ønsker å tiltrekke oss, beholde og utvikle personer med høy kompetanse gjennom konkurransedyktige betingelser, opplæring og utvikling samt karrieremuligheter.

Arbeidslivet hos JELD-WEN er faglig utfordrende og forgår i et høyt tempo, og vi ønsker høyt engasjement hos medarbeiderne slik at vi kan inspirere til resultatoppnåelse og trivsel. Vi tilbyr pensjonsordning, forsikringer, gode kantineforhold og fleksibel arbeidstid der det lar seg gjøre.

Jobber i Norge - Døren til fremtiden

Vi er alltid på leting etter engasjerte folk med høyt driv som ønsker å bli en del av vårt team.

Vi følger persondataloven, GDPR og du skal gi til samtykke til at vi behandler og oppbevare din personlige data.

Ledige jobber

Er du interessert i å se hvilke muligheter som finnes i JELD-WEN internasjonalt og i Norge?

Sjekk ledige stillinger

Del dette med en venn