Main Media

Designverktøy innerdører

Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan en dør vil se ut når den kommer på plass. For å unngå kjedelig bomkjøp ender vi ofte opp med å velge et sikkert kort, i stedet for å tenke litt utenfor boksen.

  • Du begynner med å velge i hvilket rom døren skal være: På kjøkkenet, soverommet, badet eller i stuen.
  • Deretter er det tid for å velge om rommet skal være klassisk eller moderne.
  • Velg så en dør – her finnes det veldig mange å velge mellom, alt fra helt slette dører og fyllingsdører til modeller med ulike spor og glasspartier. Eller hvorfor ikke prøve en dør med et innebygd whiteboard eller tavle som kan skrives og tegnes på?
  • Når døren er valgt, må du velge gerikter, også kalt listverk – de finnes i flere varianter.
  • Til slutt skal du ta det valget som mange syns er det vanskeligste – nemlig farge på døren. Om du står i butikken og skal velge farge uten å ha sett døren i riktig kontekst, kan du ende opp med den trygge hvite døren, til tross for at en rød eller en hvitpigmentert eikedør kan være det som gir rommet det lille ekstra. Med designverktøyet kan du prøve deg frem med ni farger og flere forskjellige tresorter. Ettersom farger ofte endrer nyanse etter lyset, finnes det også en funksjon som lar deg endre lyset fra dag- til kveldslys.

Verktøyet finnes i to versjoner:

Resultatet genereres digitalt, og følgelig kan det forekomme avvik i forhold til dørens virkelige farge og overflate. Dørenes riktige overflate og farge oppleves best hos din forhandler.

Del dette med en venn