Om JELD-WEN og Swedoor

Om JELD-WEN og Swedoor

JELD-WEN (NYSE notert), etablert i 1960, er en av verdens største produsenter av dører og vinduer med produksjonsfasiliteter i 16 land, primært i Nord-Amerika og Europa. Hovedkontoret er i North Carolina, USA. JELD-WEN designer, produserer og distribuerer et bredt utvalg innerdører, ytterdører, tre-, vinyl- og aluminiumsvinduer, samt relaterte produkter til nybygg og renoveringsmarkedet, til både private og kommersielle bygg. JELD-WEN er anerkjent innen produksjon av energibesparende produkter og har vært en ENERGY STAR® partner siden 1998. Våre produkter markedsføres globalt under merkenavnet JELD-WEN, men også under flere markedsledende regionale merkenavn som Swedoor® og DANA® i Europa.

JELD-WEN Norge AS selger produkter under merkenavnene Swedoor® og Dooria®.  Vårt produktsortiment inkluderer blant annet innerdører, ytterdører, skyvedører, støyreduserende dører, sikkerhetsdører, energivennlige dører, ståldører og spesialtilpassede dører. 

 

 

Cookies

JELD-WEN er forpliktet til å beskytte ditt privatliv, og at teknologien vi bruker gir deg en god opplevelse når du besøker våre nettsider.

Les mer

Personvern

Ditt personvern er viktig. Lær hvordan JELD-WEN samler, benytter og administrerer data.

Les mer