Main Media

Kvalitetsguide innerdører

Design Lyd Smart

Ved første øyekast kan to ulike dører se ganske like ut. Det viktigste med en innerdør er faktisk det som er usynlig, nemlig innsiden. Når du velger nye dører, bør du naturligvis velge et design som passer til hjemmet ditt, men også tenke på hvilken funksjon døren skal ha i boligen. 

UTTRYKKET "KVALITET TVERS GJENNOM" KAN TAS HELT BOKSTAVELIG NÅR DET DREIER SEG OM DØRER

Du er sikker på å komme hjem med en kvalitetsvare uansett hvilken dør du velger fra Swedoor. Vi produserer alle dørene våre selv, slik at vi best mulig kan sikre at hver dørløsning tilfredsstiller de kravene om håndverksmessig kvalitet som alle med rette kan stille til et produkt som skal vare og se fint ut i mange år.

VI HAR GJORT DET ENKELT FOR DEG Å FINNE RIKTIG KVALITET PÅ DØREN

Flere av dørene våre har det ytre til felles, men kvalitetsforskjellen gjemmer seg inne i døren og i dørens finish.

Med de tre produktlinjene våre SUPERIOR collection, ADVANCE-LINE og clever-line, kan du gjennomføre stilen på dørene i hele huset, og samtidig velge de kvalitetene og finessene som passer til der døren skal brukes i boligen.

Hvis du bor i et hus, ønsker du kanskje dører med samme utseende overalt, men vil samtidig velge én kvalitet til kjelleren og en annen til resten av boligen.

SUPERIOR collection er en designkolleksjon med dørløsninger. Til hvert dørdesign har vi nøye valgt ut og designet et spesielt sortiment av dørkarmer, gerikter, hengsler, glassløsninger og håndtak i en stilart der alt passer perfekt sammen og gir et harmonisk og gjennomført designuttrykk.

ADVANCE-LINE er en serie produkter som gir deg et utall muligheter for å arbeide med materialer, farger, funksjoner og størrelser når du skal designe de nye dørene dine.

Clever-line er en serie produkter med fokus på funksjonalitet. Dørene finnes i et begrenset antall design og modeller, men alle av god kvalitet og oppfyller de grunnleggende behovene.