Main Media

Dører i tre - naturen flytter inn

Design

Enkle og minimalistiske dører har lenge preget boliginnredningen. Men nå ønsker flere å tilføre personlighet og varme i hjemmet, og det kommer til uttrykk i valg av dører i naturtre.

IKKE BARE HVITT

I mange år har trenden vært hvite dører plassert i rom med hvite vegger, men nå ser vi at stadig flere velger malte dører eller dører i tre som eik, hvitlasert og svartbeiset eik og også valnøtt.

Som kontrast til den minimalistiske innredningen, er døren nå blitt et innredningselement som bryter med de ellers hvite veggene - og det brukes også mer farge på veggene.

Mange husker nok tredørene fra 70-tallet, og noe av dette ser vi nå er tilbake, men i en moderne, skandinavisk stil, som bringer varme og kontrast inn i innredningen.

Innerdører i eik

Eikedører er tidløst og kombineres lett med øvrige innredningselementer i eik , som gulv, trapp og kjøkken. Du finner mange vakre eikedører i seriene Stable Nature og Unique. Eikedør finnes i naturfarget eik, hvitpigmentert eik og svart eik. Les mer om eikedører her.

LA NATUREN FLYTTE INN

En dør i tre kan være i sin naturlige versjon i eik eller valnøtt, eller velg den beiset i svart eller hvitpigmentert eik.  Treets flotte og naturlig mønster vil skinne igjennom og skape liv i overflaten. Tradisjonelt har man forbundet tredører med furu, men de senere år ser vi at tredører med moderne design kommer inn i hjemmet. Dørene matches med kjøkken og gulv, eller de skaper en kontrast til eksisterende minimalistiske hvite kjøkken og vegger. Den kalde stilen brytes ved å sette inn tredører, og de tilfører varme til rommet. 

SKAP EN HELHET MED FINERT KARM

Med en finert karm kan du komplettere dørens uttrykk og stil. Karmen er laget av massivt tre og finert så det matcher perfekt til dørens overflate.

Funkisinspirert ytterdør i eik

En ytterdør i eik tilfører et varmt og vakkert uttrykk til inngangspartiet og entréen. Du finner  mange vakre ytterdører i eik i funkisstil i vår serie Function.