Main Media

Enkeltdør eller pardør - verdt å tenke på

Design Lys Smart

En dør er en av de enkleste måter å skape en effektfull virkning i innredningen av ditt hjem. Det finnes enkeltdører og pardører, som igjen finnes med lik og ulik deling.

ENKELTDØR - UTALLIGE MULIGHETER

Renovering, nybygg, tradisjonell eller moderne; uansett prosjekt eller personlighet vil du finne en dør som passer deg og ditt behov.

Fra moderne fyllingsdører til glatte dører, til utsmykning med utfresinger og glass, over til funksjonalitet som lyddemping og brannsikring - det er bare å velge hva som passer best til ditt hjem.

Som prikken over i'en har du et vell av overflater å velge blant, så som naturlig trestruktur, malt i flotte farger og andre spennende løsninger som kan hjelpe deg å skape en helt unik stil i ditt hjem. 

PARDØRER - ÅPNER OPP FOR MULIGHETENE

Har du noensinne vurdert å skaffe deg pardører, eller dobbeltdører? De kan gi interiøret et eksklusivt og luftig uttrykk og samtidig løse en rekke praktiske utfordringer - for eksempel gjøre det lettere for deg når du skal flytte et ekstra bord inn i stuen og gjøre plass til familien når det er barnebursdag.

Uansett er pardører - også kalt tofløyede dører - en fantastisk måte å åpne rommet og tilføye et elegant preg. Først og fremst er doble dører et pent og iøynefallende valg som løfter interiøret.

Dobbeltdører gir også inntrykk av et større hjem. Utover å skape illusjonen om større rom og plass, gir dobbeltdører deg muligheten til å åpne opp mellom rommene, som igjen gir deg mer plass, lys og luft når du behøver det. 

1½ DØR - NÅR ENKELTDØREN ER FOR SMAL OG PARDØREN FOR BRED

Alle innerdørene våre kan fås som pardører, og de aller fleste som 1½-dører. På fagspråket kalles det et smalt sideparti. Denne løsningen er perfekt når du ønsker pardørløsningen, men ikke har god nok plass til en full dobbeltdørløsning.