Main Media

Flotte dører fortjener flotte dørhåndtak

Design Smart

Det er stor forskjell på dørvridere. Swedoor har valgt ut en serie vridere som kompletterer døren, og som gjør det enkelt å velge dørhåndtak som matcher overflaten med tilbehør til skyvedører. En god vrider skal ha et godt design, være lett å montere, god å ta i og skal tåle daglig bruk, år etter år.

5 flotte nyanser som matcher

Dørvriderne består av fire serier, spesielt utvalgt for å matche den nordiske stilen; Dallas, Marseille, New York og Stockholm. Alle seriene finnes i black, stainless nyanse, gold nyanse, silver nyanse og bronze nyanse. Konseptet har vi utviklet sammen med kvalitetsleverandøren HOPPE, og de er av så god kvalitet at vi gir deg hele 10 års garanti. Hele sortimentet produseres i Europa.

“Nå kan du matche overflaten på dørhåndtakene med skyvedørstilbehøret!”

#DESIGN: Konsept med fokus på stil, overflate og materialvalg der man velger utseende som matcher alle dørprodukter – både innerdører og skyvedører.

#SMART: Dørvrider med Quick Fit, som forenkler monteringen – enkel og rask montering uten synlige skruer. Integrert smart låsvrider for skyvedører.

#SUSTAINABILITY: Produktene er ISO-sertifisert, nikkelfrie (allergivennlige) og 100% gjenvinnbare.

Dørvridersortiment for innerdører

Alle dørhåndtakene finnes med nøkkelskilt (eventuelt med blindskilt) og med WC-lås, om du ikke ønsker nøkkel på døren til toalettet.