Main Media

Design din egen dør med personlighet!

Design Smart

I Norge blir det stadig vanligere å bruke dørene i huset til å fremheve boligens personlighet og funksjonalitet. Med den populære dørserien Unique har du mulighet til å designe din egen dør med moderne overflater og innovative løsninger som tavle, whiteboard, speil og glass.

Unique-med-speil-bad

“Bygg din egen dør med personlighet er mantraet, og vi har bare sett begynnelsen”

Kirsten Haarbo | Product Manager interior doors

Tidligere falt det helt naturlig å velge glatte, hvite innvendige dører. Det ble ikke en gang satt spørsmålstegn ved fargen på døren eller om den kunne brukes til annet enn bare å fungere som romdeler. Slik er det ikke lenger: Nye undersøkelser om moderne boliginnredning viser at stadig flere ønsker å bruke døren som et aktivt element i innredningen:

- De siste årene har vi sett en tydelig tendens til at folk ønsker individuelle løsninger og dører som viser deres personlighet. Mange forbrukere ønsker selv å velge overflate og tresort, farge, glassfelt og håndtak med mer, og vi forsøker iherdig å være innovative og skape rom for individuelle valg og løsninger. I praksis finnes det en mengde ulike dører å velge mellom bare innenfor vår populære Unique-serie”, sier Kirsten Haarbo, product manager interior doors.

Unique-serien har mange ulike overflater og valgmuligheter. Svart- og hvitpigmentert eik er en av trendfargene, og karm, og listverk kan også leveres i samme finerte overflate som døren. Karmer med dempelist øker lydtettheten og gir en mye behageligere lyd når døren åpnes og lukkes. Alle dører kan leveres med tavle, speil, whiteboard eller glass og naturligvis både som enkeltdør, dobbeltdør og skyvedør. Mulighetene er uendelige:

”Bygg din egen dør med personlighet er mantraet, og vi har bare sett begynnelsen”, påpeker Kirsten Haarbo som spår at valg av dører i huset kommer til å bli like viktig og prestisjefylt som valg av kjøkken, bad og møbler: ”Og det er ikke bare på nybygg man ønsker å velge en egendesignet dør. Også i eldre hus er det ofte enkelt og ikke spesielt kostbart å skifte dører og dermed vise at du følger med i tiden og kan tilføre hjemmet din egen personlige stil.” 

Unique-01L-whiteboard-black-oak-scenery