Main Media

Design din egen dør med personlighet!

Design Smart

Det blir stadig vanligere å bruke dørene i huset til å fremheve boligens personlighet og funksjonalitet. Med den populære dørserien Unique har du mulighet til å designe din egen dør med moderne overflater og spennende løsninger som tavle, whiteboard, speil og glass.

Med skarpe linjer og en karakteristisk ramme som går igjen på alle modeller, tilbyr Unique et stilrent dørdesign med et vell av muligheter. Unique er en dørserie som kan være både tidløs og moderne. Utfordrende eller diskré. Uniqe-dørene er støyreduserende og leveres med en malt, slitesterk overflate. I tillegg fås Unique i ulike typer finér og i mange ulike typer design og uttrykk - akkurat slik du ønsker den. Glassdørene utmerker seg ved at de ikke har de vanlige glasslistene, noe som gir et minimalistisk og moderne uttrykk. Alle designene fås selvfølgelig også som skyvedør.

Se alle innerdører i Unique-serien

Tidligere falt det helt naturlig å velge glatte, hvite innvendige dører. Det ble ikke en gang satt spørsmålstegn ved fargen på døren eller om den kunne brukes til annet enn bare å fungere som romdeler. Slik er det ikke lenger: Nye undersøkelser om moderne boliginnredning viser at stadig flere ønsker å bruke døren som et aktivt element i innredningen:

- De siste årene har vi sett en tydelig tendens til at folk ønsker individuelle løsninger og dører som viser deres personlighet. Mange forbrukere ønsker selv å velge overflate og tresort, farge, glassfelt og håndtak med mer, og vi forsøker iherdig å være innovative og skape rom for individuelle valg og løsninger. I praksis finnes det en mengde ulike dører å velge mellom bare innenfor vår populære Unique-serie”, sier Kirsten Haarbo, som er produktsjef for innerdører.

Unique-serien har mange ulike overflater og valgmuligheter. Svart- og hvitpigmentert eik samt naturlig eik er veldig populært nå. Sammen med karm og listverk i samme finerte overflate som døren blir det en lekker helhet. Karmer med dempelist øker lydtettheten og gir en mer behagelig lyd når døren åpnes og lukkes. Alle dører kan leveres med tavle, speil, whiteboard eller glass og naturligvis både som enkeltdør, dobbeltdør og skyvedør. Mulighetene er uendelige.

”Bygg din egen dør med personlighet ”, sier Kirsten, som spår at valg av dører i huset kommer til å bli like viktig og prestisjefylt som valg av kjøkken, bad og møbler. Og det er ikke bare i nye boliger man ønsker å velge en egendesignet dør. Også i eldre hus er det ofte enkelt og ikke spesielt kostbart å skifte dører og dermed en flott måte å modernisere hjemmet på.