Main Media

Barnerom - slipp fantasien løs

Design Lyd Smart

Innredning av barnerommet kan være litt av en utfordring når du skal velge alt fra lampeskjermer til oppbevaring av leketøy, tegnesaker, tryllestaver og cowboyhatter. Men mange glemmer ofte det første du ser når du går inn i et barnerom; nemlig døren. Så hvilke muligheter har du?

DESIGN - LA EVENTYRET BEGYNNE

Et barnerom er porten til en verden av nysgjerrighet, og det er ingen grenser for hvordan interiøret kan gjenspeile dette. En dør med et engasjerende design kan inspirere ditt barn fra det øyeblikk han/hun går inn på rommet. Våre Charisma dører med 3D-design har et lekent og spennende design.

Idéer - Slipp kreativiteten løs med en dør med tavle

Hvis barnet ditt er en kreativ sjel kan du være litt oppfinnsom. Døren til barnerommet kan enkelt forvandles til et blankt lerret til å utfolde seg på med tegning. På denne måten kan du forvandle en dør til timevis av lek og moro. Unique er flotte fyllingsdører som kan fås med både tavle og speil.

Ungdomsrommet og tenårenes forandringer

Når barnerommet blir til et ungdomsrom og tenåringens interesser er noe helt annet enn leker så vises dette naturligvis på interiøret og møblementet. Også her kan døren følge med utviklingen i livsstadier og nye behov. Kanskje er det mer relevant at dørens fylling er et speil slik at plassen på døren ikke bare er passiv eller kanskje er det en lyddempende effekt som skal til - mest for familiens øvrige beboere.