Main Media

Moderne dører med 3D-mønster

Design

I mange år har alt vært hvitt og preget av glatte flater, men stadig flere tar nå i bruk farger og former i boliginnredningen igjen. Vi ser at flere møbelprodusenter bruker tredimensjonale mønster for å bryte med minimalismens rene linjer.

Det tredimensjonale finner vi igjen i kategorier som f. eks. mobil-covere, gulv, lamper, kunst og veggpaneler, men det er først den senere tiden vi også ser dette på møbler og interiør. 3D-mønster er lekent – kanskje gjenkjenner du lego-platene fra barndommen?

3D DØRER SOM SER OG FØLES ANNERLEDES UT

Innenfor dørdesign har det tradisjonelt enten vært slette dører, eller tradisjonelle speildører som har preget markedet. Charisma innerdører har et tredimensjonalt mønster, som skiller seg ut fra de slette overflatene og baner vei for individuelle og utradisjonelle uttrykk – i tillegg er den også massiv og kan brukes i Svanemerkede prosjekter.

3D-mønstrene er formpressede og gir en annerledes dybdevirkning enn man er vant til å se, ved for eksempel sporfresing. Overflaten på tredimensjonale dører er glatt og hard, så tross mønstret overflate, rengjøres døren enkelt med en tørr eller våt klut.

FORMER OG FARGER VINNER FREM

Charisma-serien er en del av en større strømning innenfor boliginnredning, som bryter med glatte, rene linjer og introduserer nye former og sterkere, mer eksotisk design. 3D-effekten appellerer akkurat nå til bl.a. arkitekter og andre first-movers, som alltid er på utkikk etter nye trender og nytenkende produkter. Det går trolig ikke lang tid før disse effektfulle og utradisjonelle designtrendene får større innpass i mainstream interiørdesign.

Gjennom de senere år er etterspørselen etter annerledes mønstre, utradisjonelle farger eller design som gir stoppeffekt stadig stigende. Charisma-dørene finnes i valgfri farge, slik at du kan finne den perfekte matchen til ditt interiør. Er du ute etter å freshe opp et rom ved å skape et blikkfang i rommet, vil en dør med tredimensjonalt design gi deg akkurat det.

“Tredimensjonale mønstre skiller seg ut fra slette overflater og baner vei for individuelle og utradisjonelle uttrykk.”