Main Media

Uttrykk din stil med fyllingsdører

Design

Fyllingsdører har kanskje vært de mest populære dørene gjennom tidene. Også i dag er de foretrukket av mange for den perfekte matchen mellom tidløshet og allsidighet. Uansett om du renoverer en gammel bolig eller skal i gang med å bygge et nytt hjem, er valget av den rette typen fyllingsdør et godt valg.

Klassisk utseende

En fyllingsdør er først og fremst en dør med innlagte felt, også kalt fyllinger. Fyllingene bryter opp overflaten til døren og gir et elegant og klassisk utseende som passer inn i stilen til de fleste hjem.

For et klassisk utseende er det vanskelig å komme utenom de viktorianske 4-speils og 6-speils fyllingsdørene som gir tradisjon, eleganse og helhet til hjemmet. På den annen side kan en mer tidstypisk innredning med fordel kombineres med en ren og moderne 1-speils fyllingsdør.

Skal du renovere en bygning, leilighet eller bolig i den opprinnelige stilen eller bygge et nytt klassisk design, vil en innendørs fyllingsdør kunne matche den klassiske arkitekturen. På denne måten kan man videreføre og bevare historien.

Men det er kun begynnelsen; dype fyllinger, formpressede fyllinger, glassfyllinger og til og med ditt eget "spesialdesign" f. eks i Unique hvor du kan kombinere fyllinger med runde eller rektangulære glassutskjæringer i forskjellige størrelser. Bare fordi fyllingsdører har vært her i mange år behøver de bestemt ikke være gammeldags. Fyllingsdører finnes i seriene Craft, Compact, Tradition og Unique, samt i SUPERIOR collection seriene Arv, Sekel, Format og Tid.

MATERIALE OG FINISH - STIL OG INNHOLD

Fyllingsdører fås i en rekke materialer for å kunne passe ditt interiør og din personlighet. Det gjelder både design og overflater. Nesten alt er mulig. Malt i den nyansen som passer deg eller finert i overflater som bringer naturlig varme og glød til interiøret. Kombinerer du dette med mulighetene i glass kan du velge dører med en konsekvent stil gjennom hele boligen, som ikke bare løfter nivået på ditt interiør, men også boligens verdi.