Main Media

Uttrykk din stil med fyllingsdører

Design

Fyllingsdører har kanskje vært de mest populære dørene gjennom tidene. Også i dag er de foretrukket av mange for den perfekte matchen mellom tidløshet og allsidighet. Uansett om du renoverer en gammel bolig eller skal i gang med å bygge et nytt hjem, er valget av den rette typen fyllingsdør et godt valg.

Craft-04-close-scenery

For et klassisk utseende er det vanskelig å komme utenom de viktorianske 4-speils og 6-speils fyllingsdørene som gir tradisjon, eleganse og helhet til hjemmet. På den annen side kan en mer tidstypisk innredning med fordel kombineres med en ren og moderne 1-speils fyllingsdør.

Men det er kun begynnelsen; dype fyllinger, formpressede fyllinger, glassfyllinger og til og med ditt eget "spesialdesign" f. eks i Unique hvor du kan kombinere fyllinger med runde eller rektangulære glassutskjæringer i forskjellige størrelser. Bare fordi fyllingsdører har vært her i mange år behøver de bestemt ikke være gammeldags.

MATERIALE OG FINISH - STIL OG INNHOLD

Fyllingsdører fås i en rekke materialer for å kunne passe ditt interiør og din personlighet. Det gjelder både design og overflater. Nesten alt er mulig. Malt i den nyansen som passer deg eller finert i overflater som bringer naturlig varme og glød til interiøret. Kombinerer du dette med mulighetene i glass kan du velge dører med en konsekvent stil gjennom hele boligen, som ikke bare løfter nivået på ditt interiør, men også boligens verdi.

Unique-01L-GWA-120-walnut-scenery-2