Main Media

Uendelige muligheter med glatte dører

Design

Skinnet bedrar. Glatte dører virker kanskje enkle, men gir faktisk mange muligheter for spennende designuttrykk i hjemmet ditt. Alt fra finér, som gir rommet en naturlig glød til de nyeste mest trendy fargene, gjør at dørene kan fremheve stort sett ethvert interiør.

OVERFLATE - SKAP DEN RETTE STILEN

Glatte dører har gjennom flere tiår vært en favoritt med rene linjer og mange ulike overflater. En enkel og elegant dør kan ofte være løsningen til oppgradering av interiøret.

Det enorme utvalget av tidsriktige design gir et vell av muligheter til det moderne hjem - uansett om det gjelder en leilighet i byen eller en hytte på landet.

Glatte dører kan tilpasses ethvert interiør, fra det enkle til det ekstravagante, og kan fås i valgfri farge. Du kan også dekorere dem med ulike pålimte mønster eller sporfresing for å lage et helt spesielt blikkfang.

IDÉER - SAMMENSMELTING

En glatt dør kan også smelte sammen med de ulike elementene i et rom slik at fokus rettes mot et bestemt element.

Ved å bruke samme farge eller tapet på veggene rundt og montere en glatt dørkarm, kan du gi inntrykk av en skjult dør og dermed la andre detaljer i rommet trå frem.

Ikke alle dører må skille seg ut - noen ganger kan man tenke 'less is more'. En glatt dør er det perfekte lerret til å fremheve en av rommets øvrige farger og dermed sammenflette flere av rommets elementer.

OGSÅ DE INDRE VERDIENE TELLER

Selv om de er enkle og ensartede å se på kan glatte dører inneha vidt forskjellige egenskaper, fordi det indre teller også her. Fra de lette til de massive med lyddempende effekt eller brannhemmende innlegg. Det finnes mange muligheter kun fantasien setter stopper.