Main Media

Spar gulvplass med skyvedører!

Design Smart

Hvor mange ganger har du ikke hørt at folk har plassmangel hjemme? Mangel på gulvareal og at dører tar for mye plass er gjerne er begrunnelsene folk har. Løsningen på disse utfordringene kan være så enkelt som å montere skyvedører.

SKYVEDØRER HAR FLERE FUNKSJONER ENN DU ANER

Alle vet hvilke funksjoner en vanlig inner- og ytterdør har. Men folk vet lite om hvilke funksjoner en skyvedør kan ha. Mange vil nok relatere bruken av skyvedør til å begrense seg til å kun å være for bruk til en skyvedørsgarderobe eller kjøkkenskap. Skyvedører kan brukes til så mangt og kan lett erstatte de tradisjonelle innerdørene som tar opp plass i rommet.

Enten du velger å ha innebygde eller utenpåliggende skyvedører gir denne type dører flere fordeler:

  • Sparer gulvplass - plassbesparende. Skyvedøren ligger innbygd i veggen når du åpner opp eller døren henger langs sideveggen ved utenpåliggende montering.
  • Gir en større romfølelse – når du åpner rommet med skyvedører gir det en større romfølelse sammenlignet med vanlig dører.
  • Arealeffektivt – godt egnet til små rom som gjør det lettere å møblere.
  • Sikkerhet (spesielt for barn) – mindre risiko for at barn klemmer fingrene.
  • Unngår dører som smeller – skyvedører smeller ikke igjen på samme måte som vanlige innerdører når det f.eks er gjennomtrekk.
  • Du slipper å tenke på om døren skal gå innover eller utover.

“Med skyvedører får du en funksjonell og åpen planløsning.”

DELER ROMMENE DINE SMARTERE

Tradisjonelt sett tenker vi på vegger som ubevegelige, men ordet vegg kan være villedende. Ved å installere "skyvevegger" kan du virkelig endre plassen i hjemmet. Døren forsvinner ganske enkelt inn i veggen når den åpnes. En fantastisk måte å dele et stort rom i to mindre rom.

Er dine vegger av mur er det fortsatt muligheter. Da kan du anvende en utenpåliggende skyvedør. Den trenger kun litt veggplass til å bevege seg på, du vil fortsatt ikke miste gulvplass.

Å dele rommene med skyvedører gir mange smarte muligheter sammenlignet med vanlige innerdører. Designmessig vil mange tro at skyvedører finnes i et begrenset utvalg, dette gjelder ikke hos Swedoor. Alle Swedoors innerdører kan fås som skyvedører, noe som gjør at utvalget er stort og bredt i form av design og størrelser.