Main Media

Skyvedører gir deg mer plass

Design Smart

Hvor mange ganger har du ikke hørt at folk har plassmangel hjemme? Mangel på gulvareal og at dører tar for mye plass er gjerne er begrunnelsene folk har.

En overkommelig løsning er ganske enkelt å installere skyvedører i hjemmet ditt. Dette gir deg plass du aldri visste du hadde - især den plassen som er begrenset av skap og tilstøtende rom.

UNNGÅ UNØDVENDIG BRUK AV PLASS

Uansett hvilken innredning du har valgt til ditt hjem er det ikke alltid like enkelt å få tingene plassert helt riktig. Og for de fleste av oss gjelder det især møblementet.

Men det er ikke alltid nødvendig å gå på kompromiss - så hvorfor bry hodet med å finne løsninger med plasskrevende dører? Ved å montere skyvedører i hjemmet ditt behøver du aldri bekymre deg for å skulle innberegne plass i interiøret til åpning og lukking av dørene. Så nå behøver du kun konsentrere deg om hvor du skal plassere den nye lampa, eller kanskje åpner det opp for nok plass til en liten lesekrok.

INNEBYGD ELLER UTENPÅLIGGENDE SKYVEDØR

Tradisjonelt sett tenker vi på vegger som ubevegelige, men ordet vegg kan være villedende. Ved å installere "skyvevegger" kan du virkelig endre plassen i hjemmet. Døren forsvinner ganske enkelt inn i veggen når den åpnes. En fantastisk måte å dele et stort rom i to mindre.

Er dine vegger av mur er det fortsatt muligheter. Da kan du anvende en utenpåliggende skyvedør. Den trenger kun litt veggplass til å bevege seg på, du vil fortsatt ikke miste gulvplass.

“Har du plassmangel hjemme? Med en skyvedør får du en smart og flott løsning, slik at alle kvadratmetrene i hjemmet blir utnyttet optimalt. Swedoor. Take Notice.”

DOBLE SKYVEDØRER

Både utenpåliggende og innebygde skyvedører kan fås som dobbeltdør med tilhørende kornisch og innbygningsmoduler.

Det beste av alt, alle Swedoor innerdører kan fås som skyvedør - så du kan velge fritt helt uten begrensninger.

Vi har også et flott utvalg av skyvedørsvridere og håndtak til din nye skyvedør.