Main Media

Skyvedørsløsninger

Design Lys Smart

Trenger du mer gulvplass er skyvedører en genial løsning. Du kan velge mellom innbygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører. Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig - et areal du kan bruke på en bedre måte. Ut over den ekstra plassen blir resultatet en veldig elegant og diskret løsning for dine dører. Det geniale er at alle våre innerdører kan fås som skyevdører - også glassdørene. Her er det bare å velge og vrake.

Innebygde skyvedører 

Velger du en innebygd skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen.

Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra 96 mm og oppover. Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en innbygningsmodul til minimum 122 mm veggtykkelse. Innbygningsmodulene leveres komplett med alt tilbehør utenom gipsplater.

Finnes det dobbel skyvedør?

Både utenpåliggende og innebygde skyvedører kan fås som dobbeltdør med tilhørende kornisch og innbygningsmoduler.

Utenpåliggende skyvedører

Hvis du har bærende vegger og ikke kan bygge inn skyvedørene i veggen har du allikevel spennende muligheter. Skyvedøren kan nemlig enkelt og elegant monteres utenpå veggen. Hvis du velger en utenpåliggende skyvedør kan du få en såkalt kappe som du enkelt monterer på veggen eller en skyvedørsskinne.

Kan man få lås på skyvedøren?

Skyvedørene leveres med not i bunn, draring og valgfri skyvedørsskål. Har du behov for å kunne låse din skyvedør finnes det hakelås som tilvalg.

Du kan velge mellom forskjellig beslag til din skyvedør. Alt fra runde til ovale skyvedørsskåler. Ta en titt på vårt utvalg her.