Design din egen dør med personlighet!

I Norge blir det stadig vanligere å bruke dørene i huset til å fremheve boligens personlighet og funksjonalitet. Med den populære dørserien Unique har du mulighet til å designe din egen dør med moderne overflater og innovative løsninger som tavler, whiteboard, speil og glass.

Tidligere falt det helt naturlig å velge glatte, hvite innvendige dører. Det ble ikke en gang satt spørsmålstegn ved fargen på døren eller om den kunne brukes til annet enn bare å fungere som romdeler. Slik er det ikke lenger: Nye undersøkelser om moderne boliginnredning viser at stadig flere ønsker å bruke døren som et aktivt element i innredningen:

De siste årene har vi sett en tydelig tendens til at folk ønsker individuelle løsninger og dører som viser deres personlighet. Mange forbrukere ønsker selv å velge overflate og tresort, farge, glassfelt og håndtak med mer, og vi forsøker nå iherdig å være innovative og skape rom for individuelle valg og løsninger. I praksis finnes det nå en mengde ulike dører å velge mellom bare innenfor vår populære Unique-serie”, fortsetter hun.

Unique-serie kan i tillegg til å fås med malt overflate fås med ulike fineroverflater. Svart- og hvitpigmentert eik er de nye trendfargene, og karm, og listverk kan nå leveres i samme finerte overflate som døren. Karmene er utstyrt med dempelist som øker lydtettheten og gir en mye behageligere lyd når døren åpnes og lukkes. Alle dører kan leveres med tavle, speil, whiteboard eller glass og naturligvis både som enkeltdør, dobbeltdør og skyvedør. Mulighetene er uendelige:

”Bygg din egen dør med personlighet er mantraet, og vi har bare sett begynnelsen”, påpeker Kirsten Haarbo som spår at valg av dører i huset kommer til å bli like viktig og prestisjefylt som valg av kjøkken, bad og møbler: ”Og det er ikke bare på nybygg man ønsker å velge en egendesignet dør. Også i eldre hus er det ofte enkelt og ikke spesielt kostbart å skifte dører og dermed vise at du følger med i tiden og kan tilføre hjemmet din egen personlige stil.” 


På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.