Verdt å vite om Swedoor sine kvalitetsikon.

Med våre ikoner kan du raskt se hvilke kvaliteteter og funksjonelle egenskaper dørene har. Ikonene gjør det enkelt for deg å finne det du leter etter.

Ved første øyekast kan to ulike dører se ganske like ut. Det viktigste med en innerdør er faktisk det som er usynlig, nemlig innsiden. Når du velger nye dører, bør du naturligvis velge et design som passer til hjemmet ditt, men også tenke på hvilken funksjon døren skal ha i boligen.

Med våre små illustrative ikoner kan du raskt se hvilken kvalitet og funksjonelle egenskaper dørene har. Det gjør det enkelt for deg å finne det du er på utkikk etter.

Når du ser igjennom vårt utvalg av dører vil det til hvert produkt være knyttet et eller flere ikoner. Slik kan du hurtig danne deg et bilde av produktets kvalitet og egenskaper, og det blir enkelt for deg å sammenligne produktenes kvalitet.

Kvalitetsikoner innerdører

DDK kvalitetsgaranti
Dører som er DDK-merket er fremstilt av materialer som gjennomgår en nøye kvalitetskontroll under hele produksjonsforløpet.

Forbedret overflatebehandling
Denne døren utmerker seg med en overflate i særlig høy kvalitet. Den har flere lag lakk, som gjør den utrolig glatt og rengjøringsvennlig.

5 års garanti
Vi står inne for kvaliteten og gir deg 5 års garanti på produktet.

Støyreduserende
Dører med dette ikonet har massivt innlegg, hvilket gir en markant støyreduserende effekt. Ideell til f.eks. barnefamilier.

Massiv konstruksjon
Denne døren er massiv, hvilket bidrar til å gi en økt kvalitetsfornemmelse og bedre stabilitet.

Kvalitetsikoner ytterdører

Garanti
Utover 5 års garanti gir vi deg 10 års formstabilitetsgaranti* på ADVANCE-LINE og 8 års formstabilitetsgaranti* på clever-line ytterdører

CE-merking
Dørene følger europeiske krav til CE-merking. CE-merkingen betyr også at produktets egenskaper er testet for bl.a. regn- og vindtetthet.

U-verdi
Disse dørene har en god isoleringsevne som sparer energi.

Støyreduserende
Dørens stabile konstruksjon medvirker til en markant støyreduserende effekt (gjelder kun ADVANCE-LINE ytterdører).

Innbruddsforsterket
Disse dørene er utstyrt med forsterkninger som vanskeliggjør innbruddsforsøk.
Låskasse er FG-godkjent, hengsler har bakkantsikkring og evt. glass er montert uten bruk av skruer eller stifter (gjelder kun ADVANCE-LINE ytterdører).

* Formstabilitetsgaranti vil si garanti for at dørbladet ikke vil bøye seg mer enn 4 mm. "Kuving" eller bøying er et problem som kan oppstå når en dør utsettes for store forskjeller i temperatur eller luftfuktighet. Skulle døren bøye seg mer enn det over tid, vil vi erstatte dørbladet.

Se hvordan måle "kuving" eller bøying korrekt her

Hvilken dørserie passer deg best? Med Swedoors tre produktlinjer kan alle få en kvalitetsdørløsning.

EKTE HÅNDVERK MØTER FLOTT DESIGN

SUPERIOR collection er et unikt sortiment av eksklusive innerdører som bygger på ren kjærlighet til klassisk møbelhåndverk og gjennomført kvalitet. Hver SUPERIOR-dør er en helhetsløsning. Til hvert dørdesign har vi nøye valgt ut og designet et spesielt sortiment av dørkarmer, gerikter, hengsler, glassløsninger og håndtak i en stilart der alt passer perfekt sammen og gir et harmonisk og gjennomført designuttrykk. Det gir deg valgfrihet uten at du må gå på kompromiss med helhetsinntrykket.

 

ADVANCE-LINE DØRER SOM ÅPNER OPP FOR FANTASIEN

ADVANCE-LINE er mulighetenes dørserie. Her byr vi på så mange kombinasjoner av design, farger, overflater, glass og materialer at vi kan tilfredsstille den mest kresne. Du kan skape ditt helt egne uttrykk eller nyte gleden av klassisk dørdesign. ADVANCE-LINE gir deg mulighetene.

 

clever-line DØRER SOM ÅPNER OPP FOR FORNUFT

Clever-line er en serie gode og fine dører som kan klare hverdagens strabaser. Det er mange modeller og materialer å velge imellom slik at man kan finne en god dørløsning til de fleste boliger.