Main Media

Unike sikkerhetsdører i tre

Design Sikkerhet

Våre sikkerhetsklassifiserte ytterdører kan måle seg med en hvilken som helst designdør - og det uten at de mister noen av sikkerhetsfordelene. For villaeieren innebærer dette unike ytterdører – og for innbruddstyven betyr dette en tøff match.

Sikkerhet uten å gå på komprosmiss med designet

Sikkerhetsklassifiserte ytterdører er ikke alltid spesielt estetisk tiltalende. De fleste er produsert i stål og er sjelden spesielt hjemmekoselige. Swedoors sikkerhetsklassifiserte ytterdører i tre derimot, passer inn i de fleste hjem. Med bedre isoleringsevne og designmuligheter er Swedoors sikkerhetsklassifiserte ytterdører et trygt og sikkert valg som passer alle stiltyper.

Sikkerhetsklassifiserte ytterdører med glass

Det som er unikt med det dørsortimentet, som er sikkerhetsklassifisert i henhold til EN 1627 RC3, er muligheten til å sette glass i døren, noe som tidligere har krevd dyre spesialløsninger. I det brede sortimentet finnes det til og med dører som passer som veranda- og balkongdører, og som allikevel tilfredsstiller kravene til sikkerhetsdører.

Flere innbrudd nå enn før

De senere årene har antall villainnbrudd økt og mange villaeiere er bekymret for å reise på ferie. At tyvene til og med begår innbrudd mens familien er hjemme og ligger og sover, har gjort at mange villaeiere har ønske om en sikrere dør. Sikkerhetsdørene til Swedoor har både design og sikkerhet på plass i samme dør.

Design til enhver smak

Valgmulighetene er mange ettersom sikkerhetsklassifiseringen tilbys i de fleste modellene i ytterdørseriene Character, Classic og Function (samtlige dører uten glass og flere modeller med glass). 

Sikkerhetsklassifiserte terrassedører

Sikkerhetsklassifiserte alternativ for verandadør/terrassedør og balkongdør er eksempelvis Como, Aral og Caspian

Sikkerhetsytterdørene fås i samme farger og med samme glasstyper som vårt øvrige ytterdørssortiment, og med masse ulikt tilbehør. Samtlige ytterdører med RC3 leveres med 3 synlige forsterkede hengsler.

Dette innebærer en sikkerhetsklassifisert ytterdør

Standarden EN 1627 RC3 innebærer at den står imot innbruddsforsøk i minst 20 minutter hvorav tyven aktivt bearbeider døren i 5 minutter ved hjelp av verktøy som for eksempel et kubein.