Main Media

Svarte dører

Design

"I et hjem er innerdørene hvite." Det er en setning som mange er mer eller mindre bevisst enige i. Men hva skjer hvis du bryter den konvensjonen? I dag ser vi at stadig flere våger å gjøre det, og kanskje det er på tide å begynne å gjøre det samme i større nybyggsprosjekter? Da er svarte innerdører en god måte å gi dørene en mer fremtredende rolle, samtidig som de opprettholder et stilig uttrykk.

Å foreskrive innerdører til bolig betyr i mange tilfeller at du vurderer om det skal være massive eller lette innerdører, og deretter foreskriver en hvit glatt modell. Det er ikke noe galt i å gjøre det, og mange som kjøper et nybygd hjem er absolutt fornøyd med klassiske hvite dører.

Men, noe som er verdt å vurdere er om dørene til en leilighet, villa eller rekkehus kan brukes til å gi hjemmet et mer unikt utseende. Uten å gå for langt og skremme bort potensielle boligkjøpere.

Her tror vi at svarte dører er en perfekt mellomvei. Svart er en farge som av de fleste oppleves som relativt nøytral. Å la en svart dør, helst med en svart karm og svart listverk, bryte av mot en hvit vegg gir en opplevelse av gjennomtenkt design.

Alle våre innerdører til bolig (med unntak av Purity og Tradition) er tilgjengelige i svart. For en enda mer eksklusiv følelse, kan du velge en svart overflate med trestruktur. Det er tilgjengelig for alle dører i SUPERIOR collection, og for serien Stable Nature og Unique.

Et lite bonustips er å bruke svarte håndtak (vridere), enten sammen med svarte dører eller som en kontrast til dører i andre farger.