Main Media

Stable - massive boliginnerdører med eksklusiv finish

Design Lyd

Massive innerdører i boligen er en detalj det er verdt å bruke litt ekstra penger på, da det forbedrer det opplevde lydmiljøet betydelig. En dempelist i karmen gir også en helt annen komfort når du lukker døren.

Boliginnerdører har historisk sett ofte havnet i skyggen ved planlegging av interiøret i boligen, men de siste årene har vi sett hvordan stadig flere privatpersoner velger å bruke innerdørene som en aktiv del av interiøret. Kanskje det er på tide å begynne å oppgradere dørens betydning, selv når du designer nye boliger. En større valgfri pakke med dører i forskjellige overflatematerialer og stiler er en enkel måte for boligkjøperen å sette et personlig preg på sitt nye hjem.

Dør med massiv kjerne og bedre lydreduserende egenskaper

Der er Stable et av flere gode alternativer. Det er en dør med en massiv kjerne, noe som betyr at den har betydelig bedre lydreduserende egenskaper enn de lette innerdørene som i mange tilfeller er foreskrevet. Med det vi kaller +Karm, en kvistfri karm med dempelist, er lydreduksjonen enda bedre og økt komfort når døren lukkes. Hvis du også velger en tett (falset) terskelløsning, vil du oppnå en lydreduksjon på omtrent Rw 28 dB.

Stable Nature - tredører

Med et ekstra malingslag har Stable også en finere overflatefinish enn de lette innerdørene. De fås også med finér i eik, hvitpigmentert eik, svartlasert eik og valnøtt. Stable er tilgjengelig som enkel- og dobbeltdører, med og uten glass og som skyvedører.

En favoritt hos oss akkurat nå er Stable i svartlasert eik med håndtak og nøkkelskilt i matt svart.