Main Media

Boliginnerdører

Design Lys Smart

Boliginnerdører er dører med lett beslagning, som er tilpasset boliger. De finnes i en rekke modeller med eller uten glassåpning, i alle tenkelige farger og med finér i en rekke tresorter.

Innerdører til hjemmet skiller seg fra dører beregnet for offentlig miljø ved at de har et lettere beslagning. Altså enklere hengsler og en enklere låskasse. Vi har både dører med massiv kjerne og lette modeller som inneholder en lett, bikubeaktig fylling. Alle innerdører finnes både som slagdører og skyvedører.

Modeller

Når det gjelder innerdører har vi et bredt sortiment. Akkurat som med ytterdørene har vi valgt å dele vårt sortiment inn i clever-line og ADVANCE-LINE. Clever-line er serien hvor våre lette innerdører er plassert. I ADVANCE-LINE finner du våre massive boliginnerdører.

I clever-line er det fire ulike modellserier:

  • Easy, glatte malte innerdører som også kan fineres (Easy Nature) eller med sporfresing.
  • Style, formstøpte speildører i fire basismodeller.
  • Purity, hvite folierte speildører med rette speil.
  • Og Tradition, tradisjonelle speildører i furu.

ADVANCE-LINE har fem ulike modellserier:

  • Stable, massive innerdører som finnes i malt og finert utførelse (Stable Nature), og med sporfresing (Stable Effect).
  • Craft, tradisjonelle, massive speildører.
  • Compact, formstøpte speildører i massiv utførelse.
  • Unique, moderne speildører med rette speil som kan males eller fineres.
  • Og Charisma som er dører med 3D-struktur.

Vi har også en serie svært eksklusive boliginnerdører, SUPERIOR-collection, laget av spesialutdannede møbelsnekkere. Du kan lese mer om SUPERIOR collection her.

Glassåpninger

Alle innerdører er tilgjengelige med glassåpninger. Det er imidlertid svært varierende avhengig av dørmodell hvilke typer glassåpninger som finnes. Informasjon om dette finner du enklest i de første kapitlene i Mål og Fakta.

Overflater

Alle våre innerdører har standardfarge NCS S 0502-Y (bomull). I tillegg kan du få malt dørene i hvilken som helst NCS S eller RAL farge. Det finnes også en del forskjellige finértyper, men akkurat som med glassåpninger, er det forskjell på hvilke muligheter som finnes avhengig av modell.

Støydemping

Ønsker du økt støydemping i en boliginnerdør, finnes det ganske enkle triks å ta i bruk. Våre massive boliginnerdører, spesielt Stable, men også Unique, Craft og Charisma, gir sammen med tetningslist i karm og falset terskel en meget god støydemping. Vi gir foreløpig ikke eksakte tall da vi kun har gjort interne tester på dette, men mellom 25 og 30 desibel kan oppnås dersom døren er riktig montert.