Main Media

Hjemmekontor med skyvedører

Design Lyd Lys Smart

Mange av oss har blitt nødt til å jobbe hjemmefra, og kjent på utfordringen med en hverdag som skal kombineres med jobb og familie. For å få ro på hjemmekontoret har Tenna Knak montert en smart og elegant skyvedørsløsning som løser dette. 

Før og etter: Innred hjemmekontoret med smarte skyvedører

Den siste tiden er det stilt store krav til mange arbeidstakere som må skape en ny hverdag knyttet til arbeid, huslige plikter og barn med hjemmeundervisning - og dette kan være en utfordrende oppgave. Det kan derfor være behov for å tenke på nye, kreative måter for å opprettholde produktiviteten og få mest mulig ut av hverdagen.

Tenna Knak, som er europeisk marketingdirektør hos oss, jobber hjemmefra i kjøkken-allrommet, noe som har gjort det vanskelig å skille arbeid fra familieliv og hverdagslige oppgaver.

Derfor har Tenna valgt å installere en smart løsning med skyvedører, som gjør det mulig å skjerme kontoret fra resten av rommet når det er behov for ekstra konsentrasjon og ro når hun har digitale møter.

For å bevare følelsen av et åpent rom, har hun valgt en skyvedørsløsning med glassdører, som sørger for en naturlig forbindelse til resten av rommet, og som samtidig gir et elegant og stilig uttrykk. Detaljene er viktig, så hun valgte svart tilbehør til skyvedørene for en elegant helhet. Se hele prosessen i Tennas hjem her.