Main Media

Ekstra krydder til ditt kjøkken

Design Smart

Kjøkkenet er ofte et viktig samlingspunkt i et hus - et sted der man deler gode måltider og den gode samtalen. Vi tar kjøkkenet på alvor og har derfor dører som binder rommet sammen med resten av huset på en spennende og morsom måte. Vi har fargerike dører og dører du kan speile deg i, skrive på eller se gjennom.

HVILKEN DØR SKAL MAN VELGE TIL KJØKKENET?

Inn til kjøkkenet kan man gjerne velge en annen dør enn inn til de øvrige rommene i huset. Her kan valg som mer lys og en dør som kan brukes til mer enn å kun lukkes igjen være viktig. 

DØRFARGE OG DESIGN KAN FORANDRE HELE ROMMET - OGSÅ KJØKKENET!

Vi har dører som matcher din stil - enten den er minimalistisk og moderne eller mer tradisjonell og klassisk. Velg en farge som gjenspeiler din personlighet og den stemning du ønsker å skape på kjøkkenet. Se vår lille fargeguide for inspirasjon.

KJØKKENDØREN KAN HA MANGE FUNKSJONER

I vår dørserie Unique kan du velge mellom nye, moderne overflater og innovative løsninger som whiteboard, kritttavle, speil og glass - valget er ditt. Alle design tilbys også som skyvedører.

ØNSKER DU Å FÅ LYS INN PÅ KJØKKENET?

Ønsker du f.eks innsyn uten å måtte ha døren åpen slik at matosen ikke siver ut i resten av huset er en glassdør ideelt. Da slipper du samtidig lys inn på kjøkkenet.

I våre Compact, Craft, Unique og Stable-serier tilbyr vi ulike varianter av glassdører til kjøkkenet. Du kan velge mellom ulike glassflater, størrelser og struktur i glasset. Vi kan tilby fassetslipt, frostet, gotisk og klart glass. Det kan være både praktisk og hyggelig å se hva som skjer i de andre rommene! Ta en titt her for inspirasjon.