Main Media

Lydklassifiserte skyvedører - lyd, lys, funksjon og design

Design Lyd Lys

Lyd, lys, funksjon og design. Nøkkelord som beskriver vårt nye utvalg av lydklassifiserte skyvedører. Et bredt konsept med store muligheter. En innovativ løsning på gjentatte utfordringer. Utviklet med fokus på det visuelle uttrykket, funksjonalitet og holdbarhet som de åpenbare forutsetningene.

LYD

Å tilby støyreduserende skyvedører er noe som lenge har gitt ganske store utfordringer. Vanskeligheten ligger i å produsere et produkt som reduserer støy tilfredsstillende uten å gå på bekostning av funksjon eller design. Med det som utgangspunkt har vi nå lansert en serie lydklassifiserte skyvedører i lydklasse Rw 33 dB (R’w 30 dB).

LYS

Konseptet inkluderer dører både med og uten glassåpning, men det er i glassdørene med tilhørende glasspartier at dets storhet ligger. Muligheten for så mye lys som mulig samtidig som lyden stenges ute. Med det vi i dag vet om dagslysets betydning, er dette spesielt viktig. I mange miljøer bidrar det også til åpenhet og fellesskap.

FUNKSJON

Som nevnt tidligere i teksten ønsket vi ikke å gå på akkord med funksjonen da vi utviklet våre lydklassifiserte skyvedører. Dette betyr at de leveres uten terskel for best mulig tilgjengelighet, er enkle å åpne og lukke og glir lett. Dørene våre krever derfor ikke en skinne i gulvet for å fungere, men vi bruker i stedet mekaniske tetningsterskler.

Den store fordelen med en skyvedør er dens evne til å spare gulvplass. I et miljø der det er vanskelig å finne plassen som kreves for en slagdør, er skyvedøren derfor et utmerket alternativ. Det kan være et lite møterom eller kanskje et bad i et pleiemiljø der flere omsorgsmottakere deler et rom.

DESIGN

Til slutt har vi hatt et sterkt fokus på design når vi har utviklet dette sortimentet. Når du tegner våre lydreduserende skyvedører i prosjektet ditt, har du store muligheter til å tilpasse dem til prosjektets spesifikke forutsetninger.

Skyvedørene er tilgjengelige som utenpåliggende, med eller uten sidelys. Og som integrert versjon, alltid i kombinasjon med en fast sidedel. Glassdørene er helt uten glasslister, og det samme er glasspartiene. Du kan velge mellom malt finish, finér og ulike treslag. Alt i alt gir dette deg en stilig løsning som du kan kombinere på mange forskjellige måter.

MER INFORMASJON

Mer informasjon om våre lydklassifiserte skyvedører finner du i vår tekniske brosjyre Mål og Fakta.

LES MER