Main Media

Unique HP - stilrene glassdører for offentlige miljøer

Lys

I offentlige miljøer er behovet for dagslys og fellesskap minst like stort som i våre hjem. Her er glassdører en liten del av en større helhet, men dermed ikke mindre viktig.

Unique HP

Unique HP er glassdører inspirert av vår boliginnerdør Unique, men tilpasset offentlige miljøer. Det som skiller Unique HP fra andre glassdører er at den ikke har glasslister. I stedet festes glasskassetten til den omkringliggende rammen på en stilig måte.

Unique HP passer best i et kontormiljø sammen med våre glasspartier uten glasslister. Men det er også mange andre steder hvor en Unique HP både kan løfte og gli inn i miljøet.

Modeller og overflater

Det er fem ulike modeller å velge mellom, og det som skiller dem er hvordan glassåpningene er delt inn. Enten med stor glassåpning, eller flere mindre.

Dørene fås i malt utførelse eller med finér. De ulike treslagene å velge mellom er eik, valnøtt, ask, bjørk, lønn, bøk, hvitpigmentert eik og svartlasert eik. Standardfargen på de malte dørene er, som på alle våre dører, NCS S 0502-Y, men du kan i utgangspunktet velge hvilken farge du ønsker.

Glassdører med lydklassifisering

Unique HP er tilgjengelig i flere forskjellige lydklasser, samt i uklassifiserte versjoner. Lydklassene du kan velge mellom er Rw 28 dB, R’w 30 dB og Rw 36 dB. Der Rw, enkelt forklart, står for laboratorieverdi og R’w for feltverdi.