Main Media

Må lydisolerte ytterdører være kjedelige?

Design Lyd

Den tyske filosofen Arthur Schopenhauer har uttalt at den mentale kapasiteten en person har, står i omvendt forhold til mengden støy personen klarer å takle uforstyrret. Selv om dette er å ta litt hardt i, er det en sannhet i det. For hvor godt klarer du å slappe av med trafikkstøy utenfor og en nabo som spiller høy musikk? Regner med det ikke er veldig enkelt. Et hus med lydisolerte ytterdører kan derfor være alfa og omega!

BAK LUKKEDE DØRER

Et ordtak som blir mer sant jo eldre du blir, er borte bra – men hjemme best. Etter lange dager hjemmefra, vil det å komme hjem til et sunt og harmonisk innemiljø være avslappende og godt. Dessverre har vi alle vært der hvor vi sitter i ren frustrasjon over unødvendig støy utenfra. Valg av ytterdør handler derfor ikke bare om trender og design, men også om egenskaper som lydisolering, innbruddssikkerhet og brannsikkerhet.

STABIL OG EFFEKTIV KONSTRUKSJON

Lydisolerte ytterdører har stabil konstruksjon og stor slitestyrke, og er laget for å leve lenge og redusere støyen utenfra. Det er mulighet til å kombinere lydisolasjonen med brannsikkerhet og innbruddsikkerhet. Du får ikke bare lydisolasjon på enkeltdører, men også på pardør, i tillegg er det mulighet for ulike glasstyper og glassåpninger. Dette avhenger av lydkravet som er satt.

SJARMERENDE YTTERDØRER MED LYDISOLERING

La ytterdøren stå i stil med husets øvrige arkitektur og stil – selv med lydisolering. Enten du ønsker et tidløst og stilrent hjem, eller moderne og trendy, Swedoor har mange ulike lydisolerte ytterdører i sitt sortiment. Du kan selv velge blant farger, størrelser, design og materiale. Ved riktig valg av design og funksjonalitet, kan en fange husets sjel, sjarm og personlighet. Selv om det ikke er synlig, vil valget av lydisolerte ytterdører utgjøre en stor forskjell. Du blir kanskje overrasket over hvor mye støy som faktisk forsvinner. Husets stemning blir plutselig noe annet; kanskje mer harmonisk da den unødvendige støyen ikke lenger blir en faktor.

“Selv om det ikke er synlig, vil valget av lydisolerte ytterdører utgjøre en stor forskjell.”