Main Media

Å innrede miljøbevisst gjelder også for dine dører

Design Eco

I Swedoor JW jobber vi hele tiden proaktivt med forbedringer i forhold til miljø og bærekraftig produksjon. I likhet med Unique, Craft og Charisma, kan også alle våre Stable, Stable Effect og Stable Nature dører møte de høye kravene for å inngå i Svanemerkede boliger.

 

Multikomforthus - bærekraft og miljø

Begrepet multikomfort dekker miljø- og energieffektivitet, design, inneklima, lys, lyd, vedlikeholdsvennlighet, trygge løsninger og lønnsomhet. Swedoor arbeider med materiale som er 100% gjenbrukbart, og hvis utnyttelse medfører et lavt energiforbruk og lave CO2-utslipp. Tre er grunnlaget for Swedoors virksomhet, og det er derfor en selvfølge å produsere på ansvarlig vis, med tre fra bærekraftig, sertifisert skog.

Også når det kommer til lyd, tilfredsstiller våre dører kravene til lyddemping mellom rommene. Lyddempende dører til rom som kjøkken, vaskerom og bad, i kombinasjon med +Karm eller Flex+Karm øker komforten betraktelig.

Bæredyktige materialer

Alle våre Stable modeller er sertifisert i forhold til bæredyktige materialer. Våre modeller er sertifisert som enten FSC eller PEFC og oppfyller kravene til EU tømmerforordning.  Du kan lese mer om serifisering og bæredyktige materialer her.