Main Media

Mads valgte Swedoor til det nye huset

Mads Clemmetsen, mest kjent som Mads Pusser Opp på Instagram, overtok sitt nye hus i februar 2023. I kjent stil ble huset pusset grundig opp, og når dørene skulle velges landet Mats og samboeren Helene på Swedoor.

De som følger Mads på Instagram og YouTube har kunnet se han jobbe hardt i det nye huset. Alt er revet ned, og Clemmetsen har bygget alt opp igjen fra bunnen av. Vegger er revet og bygget opp igjen, og tak, gulv og vegger blir helt nye. Det var viktig for Mads og Helene at det ble slik de ønsket.

“Huset var i god stand, men vi ønsket å gjøre endringer slik at det blir som vi liker det. Dette er huset vi skal bo i, så da kan vi likså greit gjøre det ordentlig. Vi ønsket blant annet nye dører, og da falt valget på Swedoor”

Mads Clemmetsen

Swedoor veiledet Mads i valget av dører. Blant annet var fokuset på massive dører for best mulig lydisolering, klassisk eik og dørblad med profil.

- Både jeg og Helene ønsket eikedører slik at det passer med resten av valgene vi har tatt. Det har blitt skikkelig lekkert, og vi er spesielt fornøyde med den nye ytterdøren som ble utrolig fin, sier Mads.

 

DET FLOTTE RESULTATET

Mads valgte innerdører fra ADVANCE-LINE serien, i modellen Unique 01L Eik. Ytterdøren er en ADVANCE-LINE Function Amazon.

 

SE NÅR SWEDOOR MONTERER INNERDØRER HOS MADS

 

Se mer av resultatet av oppussingen, inkludert dørene, på Mads sin Instagram-profil, @madspusseropp.