Ytterdører til klassiske og moderne hjem

Husets karakter bestemmes i stor grad av ytterdørens design og farge. Når du skal velge ytterdør, er det selvsagt også mange andre forhold å ta hensyn til. Ytterdøren skal være godt isolert mot fukt, vind og lyd, og dessuten være sikker mot innbruddsforsøk. I ADVANCE-LINE sortimentet har vi tre ulike serier med modeller som passer alt fra det klassiske til det moderne hjem

Vår Classic-serie som består av klassiske ytterdører inspirert av den rikt detaljerte arkitektur fra det forrige århundreskiftet passer godt til det klassiske hjem. Her ser du to av vår nyeste modeller i denne serien, Casella og Scott.

Classic-Casella-og-Scott

Function-serien består av ytterdører med rene, enkle linjer med et uttrykk som gir assosiasjoner til funksjonalistisk arkitektur. Modellene Atlantic og Sargasso passer godt inn i funkisstilen.

Function-Atlantiv_og-_Sargasso

I vår Character-serie som består av moderne ytterdører med skjulte hengsler og spennende design finner du blant annet modellene Dice og Tower.

Character-Dice_og-_Tower

Felles for alle disse dørene er:

  • Høy isoleringsevne
  • Kan fås i nesten alle NCS S/ RAL farger
  • Støyreduserende konstruksjon
  • Innbruddsforebyggende beslag
  • Forsikringsgodkjent låsenhet
  • Mange designmuligheter

Hvilken er din favoritt?

Alle dørene kan selvfølgelig også fåes med ECO som tilvalg. 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.