Stable-dørene blir ennå bedre

De velkjente Stable-modellenes miljøhensyn er blitt forbedret slik at produktene nå lever opp til en rekke grønne sertifiseringer. Kvaliteten holdes på det samme høye nivået, samtidig som det er gjort forbedringer både med tanke på arbeidsmiljø og støyreduksjon

Nå blir de eksklusive Stable-dørene ennå bedre. Swedoor har valgt å løfte produktserien til neste nivå ved å forbedre dørenes egenskaper til fordel for både håndverkere og boligeiere. Det gjelder for Stable, Stable Nature og Stable Effect.

Miljøhensyn har vært i sentrum for utviklingen. Etter lanseringen vil alle de nevnte Stable-modeller nå kunne inngå i byggeprosjekter som f.eks krever Breeam- og DGNB-sertifisering og/eller Svanemerke. 

Forbedret kvalitet

Et nytt og lettere innlegg har redusert vekten på den massive døren med opp til 12 kg (avhengig av størrelse). Denne lettere versjonen er til fordel for arbeidsmiljøet, noe mange håndverkere og boligbyggere uten tvil vil sette pris på. Vekttapet betyr dog ikke at man går på kompromiss med dørens egenskaper. Tvertimot er f.eks støyreduksjonen blitt 1 dB bedre enn før.

Til tross for de mange forbedringer er det ikke endret på de populære dørenes uttrykk. De velkjente og populære design består.

Fakta om Stables forbedrede egenskaper:

Miljøvennlighet: PEFC-sertifisert og nå godkjent til byggeprosjekter som krever Svanemerke, Breeam og DGNB

Vekt: Opp til 12 kg lettere 

Støyreduksjon: 1dB bedre 

Utseende: Samme populære design


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies