Main Media

Fransk dekadens gir unik hotellopplevelse

I den pulserende gaten Skostredet i Bergen ligger Hôtel Charmante, et nytt boutique-hotell som er inspirert av den dekadente franske storhetstiden i Paris fra tidlig 1900-tall. Siden hotellet åpnet dørene i høst, har det allerede blitt et godt omtalt og populært sted å besøke. Swedoor fikk i oppgave å levere entrédører i høy kvalitet, som bærer preg av fransk stil, med vakre og gjennomtenkte detaljer.

Hôtel Charmante ligger i hjertet av Bergen sentrum, i et trendy område som har umiddelbar gangavstand til alle attraksjonene byen har å tilby. Det som tidligere var en folketom gate med lite fasiliteter, har vokst til å bli en av Bergens hoveddestinasjoner innenfor kunst og kultur. I området rundt Vågsbunnen kryr det nå av alt fra kafeer, galleri og barer til kontorfellesskap, utesteder og restauranter.

Hotellet eies av Pallas AS, som siden 1994 har bygget opp Skostredet der de eier de fleste eiendommer. Målet var å skape et mangfoldig og autentisk område med kunst og kultur som hovedkomponenter, hvor områder som for eksempel Covent Garden i London har vært en stor inspirasjon.

Det finnes per i dag 41 rom på Hôtel Charmante. Noe av det som er spesielt er at hvert rom har sitt helt unike design og innredning, hvor luksus, tapeter, stukkatur og mye farger er gjennomgående temaer. Rommene er ekstraordinære og nydelig dekorerte - her går du rett inn i en herlig fransk verden!

Swedoor har, gjennom vår samarbeidspartner Neumann Bygg i Bergen, levert svarte hotelldører med pålimt dekor som passer perfekt inn i øvrig interiør. Vi er stolte over å være en del av dette fantastiske hotellet!

Fakta

Prosjekt Hôtel Charmante
Tømrerentreprise Neumann Bygg
Beliggenhet Bergen, Norge
Dører Ca 300 massivdører