Main Media

Dørløsninger til parkeringshus

Brann Parkering

Swedoor har mange års erfaring med robuste og trygge dørløsninger for parkeringshus. Holdbarhet og styrke kombinert med brann- og lydkrav er viktig når du velger dører til profesjonell bruk, for eksempel i parkeringshus.  Vår ståldørserie har et elegant design som oppfyller et bredt spekter av brann-, lyd- og funksjonskrav. 

Blant annet har vi levert 16 ståldører til et parkeringshus på Vejle Sykehus i Danmark, med fokus på slitestyrke, brann og sikkerhet, samtidig som dørene har et elegant design som passer i et moderne bygg.

Robust og slitesterk ståldør

Man kan med fordel velge dører i ekstra holdbare materialer hvis dørene skal tåle daglig høy slitasje. I P-hus blir dørene ofte utsatt for tøffere behandling enn i andre bygg - så det er åpenbart å velge ståldører i parkeringshus.

Vår ståldørserie har en kjerne av brannhemmende isolasjon og som samtidig bidrar til en betydelig lyddempende effekt. Ståldørene er testet og sertifisert etter europeisk standard og er klassifisert som EI₂30 og EI₂60. Dørene tilbys også med røyktetthetsklassifiseringene Sa og Sm (S200), som kan forhindre både kald og varm røykinntrengning.

Vi tilbyr blant annet rustfri terskel, pulverlakkering i henhold til korrosjonsklasse C2m og galvanisert stål som standard, for et slitesterkt produkt som tåler store påkjenninger.

Branndører til P-hus

Brannisolerende dører brukes ofte i parkeringshus. Våre branndører er blitt grundig testet og godkjent i henhold til gjeldende lovgivning, og leveres med typegodkjennelse. I Norge leverer vi klassifiseringene EI230, EI260 og helt opp til EI2120 på våre ståldører.

Røyktette dører

Rett dør kan hindre at giftige gasser sprer seg gjennom korridorer, trapper og andre rømningsveier. Når det brenner, kan en røyktett dør være avgjørende,, og våre dørløsninger tilbys med enten Sa eller S200 røykklassifisering (henholdsvis kald og varm røyk).

Overflater

Vi kan levere dører og tersler i de fleste farger på NCS- og RAL-skalaen og vi har et stort utvalg av standard laminater slik at dørene i parkeringshuset kan fås i ønsket farge.

BIM-objekter

Objektene er tilgjengelige direkte i REVIT og ArchiCAD via bimobject-appen. De kan også lastes ned via swedoor.no eller portalen bimobject.com.

Inspirasjon

Se våre cases

Leter du etter inspirasjon? Ta en titt blant våre referenseprosjekter og se hvordan Swedoor har løsninger for ulike miljøer

Se referanser