Main Media

Fargesett med laminatdører

Design

Laminat er den mest holdbare overflatebehandlingen vi kan tilby for innvendige massive tredører for offentlige miljøer. Hvite laminatdører er de vi selger mest, men mulighetene er store når det gjelder å bruke laminat til fargesetting.

Laminat er hygienisk bra og tåler mye slitasje, noe som gjør det spesielt godt egnet som overflatebehandling i et helse- og skolemiljø. Imidlertid er laminatkanten skjør, og derfor må en laminatdør alltid ha en kantløsning som beskytter den. I vårt tilfelle har vi to forskjellige kantløsninger å tilby, plastkantlist og softkantlist. Hva en plastkant er, forklarer seg selv, men ordet softkantlist er ikke like opplagt. Softkantlisten er vår variant av kantlist i tre. Den består av finér som er spesielt behandlet for å være hard og holdbar. Softkantlisten har litt avrundede hjørner og er bøyd over laminatet, mens laminatet går mot plastkantene som har rettere hjørner.

Laminat fra Formica

Vi bruker hovedsakelig laminat fra Formica, som er verdens største produsent av høytrykkslaminat. De har noe de kaller Door Collection, som er laminat som er produsert i et passende format for dører. Fra Formica's Door Collection har vi valgt en rekke standardlaminater som du kan se her. Hvis du velger blant dem, kan du alltid være sikker på den beste prisen og leveringstiden. Hvis du ikke finner et laminat der som passer, kan du også velge andre laminater, men for å unngå store kostnader er det lurt å holde deg til Door Collection. Hvis du lurer på eventuelle ekstra kostnader for laminatet du velger, er du velkommen til å kontakte oss!

Laminat er tilgjengelig i alle farger og også med tremønstre og andre typer mønstre. Det er også mulig å ha et bilde eller eget mønster trykt på laminatet, noe som gir helt unike dører.

Så utforsk mulighetene for laminat og ikke glem å bruke farge!