Main Media

Sporbare dører

Eco

Vi må alle bidra til et bedre miljø og en bærekraftig verden. Du kan gjøre en forskjell også i valget av dør.

“Kan dører være bæredyktige? Naturligvis! Alle dører fra Swedoor er laget av sporbart tre med FSC® eller PEFC™ sertifisering, som kommer fra bæredyktig skogbruk. Swedoor. Take Notice.”

Hos Swedoor arbeider vi hele tiden med å bli enda mer bærekraftige, men det synes vi bare er naturlig for en virksomhet som lager produktene sine av tre. Tre fortjener respekt og selv om det er en fullt ut gjenbrukbar naturressurs, er det likevel viktig å velge de rette samarbeidspartnerne.

Våre ytterdører i tre kan spores tilbake til sin opprinnelse for å sikre et bærekraftig skogbruk. Sertifiserte produkter, sertifisert produksjon, bærekraftighet. Dører fra Swedoor JW kan spores tilbake til sin opprinnelse.

Tømmer fra bærekraftig skogsdrift

Vi velger samarbeidspartnere som deler ønsket vårt om en bærekraftig praksis, og vi ønsker kun å arbeide med tømmer fra bærekraftig skogsdrift og sertifiserte leverandører.

Vi har en politikk vedrørende innkjøp av bæredyktig tømmer og vi er meget stolte over å ha mottatt FSC og PEFCTM multisite chain of custody sertifisering på alle våre europeiske marked.

Alle Swedoor dører oppfyller kravene til EU tømmerforordning, gjeldende fra mars 2013, som har til hensikt å bekjempe handel av ulovlig hogget tømmer.