Main Media

Slik skaper du et flott inngangsparti

Design Lys

Entréen utgjør grensen mellom inne og ute, mellom lys og mørke. Med utgangspunkt i døren kan du skape ulike entrépartier med hjelp av sidefelt eller overlys.

Inngangspartiet er det første dine gjester møter når de besøker deg, samtidig som det ønsker deg velkommen hjem. Det gjelder å skape en helhet der nøye utvalgte detaljer fremhever den stil og det uttrykk du ønsker hos deg. Lek med elementer fra de ulike årstidene for å skape den rette stemningen, med lykter, sesongens planter og kanskje en krans på døren til jul?

Vil du slippe lys inn i gangen uten innsyn velger du overlys, og vil du se hvem som kommer på besøk velger du sidefelt. Om du velger sidelys på begge sider av døren, skapes en harmonisk symmetri. Ønsker du et ekstraordinært inngangsparti kombinerer du sidelysene med overlys.

For deg som verner om privatlivet finnes det selvsagt alternativ med ulike innsynsbeskyttende glass. Her kan du se ulike sidefelt og overlys. Du kan velge mellom klart glass, frostet glass (demper både lysgjennomgang og innsyn) eller cotswoldglass (glass med struktur som man ikke ser igjennom).

Både sidelysene og overlyset får du selvfølgelig i akkurat samme farge som døren, slik at det blir en perfekt helhet.

DOBBELTDØRER GJØR ENTRÉ 

En parytterdør er en løsning som gir din entré plass og en eksklusiv følelse. Det å kunne åpne opp en stor innbydende entré for dine gjester gir en ekstra dimensjon. Pardøren er også en praktisk løsning som forenkler det når du skal ta inn en sofa, barnevogn eller andre store møbler. De fleste av våre ytterdører kan bestilles som dobbeltdør, og kombinerer du pardøren med ulike løsninger som sidefelt og/eller overlys skaper du en entré som gir hele inngangspartiet et løft.

“Kombinerer du pardører med ulike løsninger som sidefelt og/eller overlys, skaper du en entré som gir hele inngangspartiet et løft.”