Main Media

Hold kulden ute og husvarmen inne

Eco Isolering

Nå som vinteren har meldt sin ankomst, spiller ytterdørens egenskaper en viktig rolle for å holde kulden ute og husvarmen inne. Alle vet hvor vanskelig det er å stå opp om morgenen når det er kaldt i huset og du føler et lite trekk fra husets vinduer og dører. Ikke la trekk fra ytterdøren være en hindring for at du skal ha en god morgen. La ytterdøren fortsatt utstråle sin vakre fremtoning samtidig som den bevarer temperaturen i huset.

TO FLUER I EN SMEKK

I Skandinavia er det store temperaturforskjeller i de ulike årstidene og ytterdører med god isolasjonsevne er derfor en essensiell egenskap som mange kjøpere ser etter når de skal investere i en ny ytterdør. Mange hus er bygget uten entré, man kommer rett inn i gang eller stue, og behovet for en ytterdør som isolerer godt blir ekstra viktig.

Dørens isolasjonsevne defineres i det man på fagspråket kaller for U-verdi. Jo lavere U-verdi døren har, jo bedre isolering gir den.

Mange lurer sikkert på om en godt isolert ytterdør kan kombineres med et stilig design? Med Swedoors ytterdører slår du to fluer i en smekk.

SPAR PENGER OG MILJØET

En ytterdør med god isolasjonsevne holder ikke bare husvarmen inne, det kan over tid spares tusenvis av kroner på oppvarmingen av huset. Dører med lav U-verdi minsker husets energiforbruk og over tid vil dette merkes på din økonomi.

Når det kan spares penger på energiforbruket med Swedoors ytterdører, blir miljøet også skånet. En godt isolert ytterdør bidrar til en mer behagelig temperatur i entréen og du fyrer ikke for kråkene, slik tilfellet ofte er med gamle og enklere dører.

Våg å ta sjansen, og finn en lavenergidør som passer husets personlighet. Moderne, retro eller klassisk spiller ingen rolle. Så lenge døren passer husets stil og isolerer mot kulden utenfor og i tillegg kan være gunstig for din økonomi og miljøet. Da er det en vinn-vinn situasjon for alle parter.

“Reduser varmeutslippet og senk dermed kravet til oppvarming av boligen.”