Main Media

Drømmen om et spiskammer!

Stadig flere velger å bygge et spiskammer når de bygger nytt eller pusser opp et eksisterende kjøkken. Og selvfølgelig er det luksuriøst å ha et stort spiskammer – og med en spiskammerdør holder maten seg kjølig og fersk lenger!

Så hva er en spiskammerdør? Vel, det er egentlig en vanlig innvendig dør, men den er isolert og har en tynn stålplate på innsiden av døren. Platen gjør at døren tåler 20 graders forskjell mellom rommet og oppbevaringsrommet. Den ekstra isolasjonen legges i speildører for å gjøre innsiden av døren flat for å kunne feste platen. Vår Stable-dør, som er glatt fra starten, har ingen ekstra isolasjon, men stålplaten er nok til å sikre god isolasjon.

Spiskammerdørene finnes i modellene Stable, Craft 03, Craft 04N, Unique 01L, Unique 02L og Unique 03L. Dørene skal alltid monteres med en +Karm som har tetningslist for å sikre best ,mulig isolasjon. Spiskammerdørene leveres med en terskel som også har tetningslist.

I grunnutgaven finnes spiskammerdørene i to nyanser av hvit, NCS S0502-Y og NCS S0500-N, men kan på forespørsel fås i andre farger. På bildene i denne artikkelen har eierne av kjøkkenet valgt å ha døren i samme farge som kjøkkeninnredningen. Her finner du et produktark som presenterer våre spiskammerdører.