Main Media

Si hei til Lea, Virga og Virgula

Vårt brede utvalg av ytterdører i ADVANCE-LINE-serien har fått tre nye modeller. Alle er designet for å passe inn i det eksisterende sortimentet, men også fordi de har vært etterspurt av våre kunder.

LEA

Vår populære dør Leon har vært i sortimentet i mange år og med innfelte aluminiumslister på yttersiden av dørbladet er døren noe helt spesielt. Overflaten våkner til liv og få passerer en Leon uten å ta en ekstra titt. Mange har imidlertid savnet en venn til Leon – en uten vindu til bruk for eksempel i entré, vaskerom eller garasje. Man vil ha den samme eksklusive følelsen med aluminiumsskinnene, men uten innsyn. Og nå presenterer vi Lea, det perfekte komplementet til Leon!

 

VIRGA & VIRGULA

De andre nyhetene våre er Virga og Virgula – stramme skjønnheter med smale vinduer og skjulte hengsler. Virga har ett vindu og Virgula har tre. Disse dørene passer perfekt på hus med stramt og moderne uttrykk som det er stor etterspørsel etter akkurat nå, men egentlig er det dører som passer nesten overalt. Glasset som er fritt for kantlister gir et nedstrippet preg, og avhengig av hvilken farge og hvilket håndtak du velger, får døren et helt annet uttrykk.

 

EN DEL AV CHARACTER-SERIEN

Alle nyheter er en del av serien Character. Disse dørene kjennetegnes av virkelig høy kvalitet med kjerne av trefiber, skjulte hengsler og ekstra slitesterk overflatebehandling. Dørene finnes i valgfri NCS S-farge og med én farge på innsiden og en annen på utsiden som tilvalg – den perfekte måten å matche døren med både fasade og gang!