Main Media

Slik velger du riktig dør til uteboden

Smart

Noen boder er godt isolert og fungerer nesten som små vanlige hus, andre boder er derimot dårligere isolert og derfor ganske kalde. Vi har dører som passer både kalde og varme boder.

Er du i gang med å skifte ytterdøren i huset, er det kanskje også nå du skal overveie å skifte døren til uthuset eller garasjen. I clever-line serien kan du velge mellom 4 robuste 10-graders boddører i rustikk furu. Dørene er spesielt anvendelige i forbindelse med f.eks. uoppvarmede boder, sykkelskur m.m., hvor det typisk ikke er mer enn -/+ 10 grader forskjell på innside og utside.

Skal døren benyttes inn til et delvis oppvarmet areal, anbefaler vi at du anvender en 18-graders boddør for å oppnå en stabil og isolerende effekt.

Har du virkelig verdifulle gjenstander i boden bør du vurdere en av Swedoors vanlige ytterdører, som har vesentlig høyere sikkerhet og er CE-merket. Et annet tips for å øke sikkerheten er å velge en boddør uten glassrute.

Samtlige av våre 10- og 18- graders boddører levereres ubehandlet, noe som gir deg stor mulighet til selv å tilpasse farge etter behov. For at døren skal holde seg hel og fin lengst mulig skal den behandles allerede ved montering.

Se alle boddører.

KALDBODDØRER

10-graders boddører er bekledd med furupanel og de skal behandles med pigmentert oljebeis (beregnet til utendørs bruk) umiddelbart ved montering.

VARMBODDØRER

18-graders er kledd med bjørkeplywood som skal overflatebehandles umiddelbart ved montering. Man kan velge mellom både maling og beis (beregnet til utendørs bruk)., og det bør påregnes at det kan forekomme visse mindre skjøter og korrigeringer i overflaten. Dersom man ønsker mest mulig jevn overflate, bør døren pusses med sandpapir før den behandles med dekkende maling.

Lykke til!

Salen-cottage-door-NCS-S-0500-N-(1)

YTTERDØR SOM BODDØR FOR ØKT SIKKERHET OG ISOLASJON

Stadig flere velger å bruke en vanlig ytterdør til boden eller garasjen, både for ekstra sikkerhet og bedre isoleringsevne, men også fordi man ønsker at boddøren skal matche ytterdøren.