FAQ

Hvilke garantier gjelder for ytterdører?

Vi har 5 års garanti på fabrikasjonsfeil. 
På våre ADVANCE LINE ytterdører har vi 10 års formstabilitetsgaranti og på clever-line er det 8 års formstabilitetsgaranti.

Endring av dørkonstruksjonen kan føre til forandring i produktegenskapene som står oppført i Ytelseserklæringen (DOP). Endring i dørkonstruksjonen kan også føre til at fukt siger inn i konstruksjonen og forårsaker skade på døren. Alle typer endringer i dørkonstruksjonen som gjøres etter at produktet er levert, vil resultere i tap av garantier.

Ytterdører i mørke farger:

De aller fleste materialer med svart eller mørk overflate vil bli meget varme ved langvarig eksponering til sol. Hvis du velger en mørk farge, og døren er utsatt for sollys store deler av dagen, kan du forvente at overflaten kan nå temperaturer opp til 80 ° C. Årsaken er at de mørke fargene absorberer lyset, mens lyse farger reflekterer strålene. Dermed vil en mørk ytterdør bli varm å ta på sammenlignet med en hvit dør, som kan virke mer blendende. Svarte dører blir raskere varme på en solrik dag enn hvite dører, og dette kan i verste fall føre til at døren slår seg. Man bør unngå å utsette mørke (ikke bare sorte) dører for mye direkte sollys (vendt mot sør og sør-vest). Bruk også skjermtak om døren ikke har et overbygg. Det beskytter ytterdøren ikke bare mot sol og varme, men også regn og fukt. Om døren buer over 4 mm, går dette går under vår formstabilitetsgaranti, som er 10 år for våre ADVANCE-LINE ytterdører.

Del dette med en venn