FAQ

Hvilke garantier gjelder for deres dører?

Vi tilbyr hele 5 års garanti på funksjonsfeil. På våre ADVANCE-LINE ytterdører har vi 10 års formstabilitetsgaranti og på clever-line ytterdører har vi 8 års formstabilitetsgaranti. Vi gir 5 års formstabilitetsgaranti på våre malte varmboddører.

Formstabilitetsgarantien handler om hvor godt dørens form motstår påkjenninger fra vær og vind. Tre er et naturlig og levende materiale som beveger seg! Siden et dørblad kun har to festepunkter (i hengslene) som fikserer materialet, kreves det mye av konstruksjonen for å tåle påkjenningene fra vårt nordiske klima. Swedoors formstabilitetsgaranti gjør at dørbladet ikke må bøye mer enn 4 mm over tid (8 mm gjelder våre malte varmboddører). Avviket måles ved å plassere en vater på den konkave siden av døren og måle nedbøyningen.

Vi ber deg gjøre oppmerksom på at eventuelle modifikasjoner (for eksempel montering av katteluke, omlakkering eller lignende) utført på døren etter levering kan påvirke produktets konstruksjon og egenskaper og i disse tilfellene bortfaller garantien.

 

Del dette med en venn