JW-connectingRooms_1440x528

Karriere

Våre ansatte er en avgjørende faktor for den fremtidige utviklingen av JELD-WEN Europa. Derfor vil vi tiltrekke, utvikle og beholde de talenter og kompetanse som gjør det mulig for oss å ha den rette personen i den rette jobben til den rette tiden.

Hos JELD-WEN Europe vil du jobbe i et utfordrende og utviklende arbeidsmiljø hvor trivsel er topprioritet. Hver og en av våre ansatte utgjør et viktig element for en vellykket virksomhet og behandles med verdighet og respekt. Vår personalpolitikk er at døren alltid står åpen på alle nivåer i organisasjonen.

 

inspirational_links_3 typing-on-keyboard Job-i-DK_210x158
En attraktiv arbeidsplass Arbeidsområder Ledige stillinger i Norge
     
På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.