JELD-WEN et globalt foretak

JELD-WEN Europe er en del av det amerikansk baserte JELD-WEN, inc. som er en av verdens ledende produsenter og distributører av ytter- og innerdører, terrassedører, vinduer og trapper av høy kvalitet.

Med hovedkontor i Løgstør driver JELD-WEN Europe salgsenheter i mer enn 15 europeiske land og produksjonsenheter i 12. Her arbeider mer enn 6000 JELD-WEN medarbeidere. Å være tett på kundene har alltid vært en kjerneverdi for JELD-WEN. Vi mener simpelthen at det er nødvendig for å kunne oppfylle behovene hos våre kunder og på markedet generelt.

JELD-WEN-lokationer-i-Europa

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.