Main Media

Finn riktig dør med smart app

Å velge dør har aldri vært enklere. Med Swedoors app Door Designer tar du et bilde av din nåværende dør, og kan deretter prøve deg frem blant hele sortimentet av inner- og ytterdører for å se hva som passer nettopp deg og ditt hjem. Og du har hele 1.100 dørkombinasjoner å velge blant.

Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan en ny dør kommer til å ta seg ut etter montering. Hvilken modell blir finest? Hvilken farge vil passe med rommets øvrige interiør? Med Swedoors app Door Designer ser du med én gang hvilken effekt de ulike alternativene gir. Enklere blir det ikke!

Slik kommer du i gang

For å komme i gang tar du et bilde av din nåværende dør, inkludert de nærmeste omgivelsene rundt døren. Bildet trenger ikke å tas direkte forfra, men kan godt være tatt fra en vinkel. Så er det bare begynne å eksperimentere med alle dørene i Swedoors sortiment.

“APP'en kan downloades gratis til både iOS og Android”

Innenfra eller utenfra - ja takk, begge deler

Ytter- og innerdører, dører med eller uten glass, klassiske eller moderne – alternativene er mange, og du kan selvfølgelig velge blant mange ulike farger. Selv spesialdører som for eksempel dører med brannhemmende egenskaper, kan velges i appen. Totalt finnes omtrent 1.100 dørkombinasjoner.

Er du interessert i en ytterdør, gir appen deg mulighet til å se hvordan døren ser ut både fra ut- og innsiden. Appen har en swipe-funksjon der du raskt kan bla mellom ulike alternativer. Når du har funnet en dør som du blir mer nysgjerrig på, kan du via appen få informasjon om mål, materialer og lydegenskaper. Og når du til slutt har gjort ditt valg, finnes kart og kontaktinformasjon til nærmeste forhandler.

Door Designer er gratis og finnes for iOS og Android.

Last ned fra APP store

Last ned fra Google Play

AppStoreGoogle Play

Del dette med en venn