Main Media

Populært villaområde med stilsikker fargesetting

Bolig

Det nybygde boligområdet Humlelunden i Hjärup ligger mellom Lund og Malmø og har på kort tid blitt enormt populært. Det er byggefirmaet JM som i fem forskjellige etapper har bygget vakre villaer og rekkehus i forskjellige størrelser.

Hvert byggetrinn ser ulikt ut, men området bindes sammen av enhetlig materialvalg og vakre fargetoner. Området har både barnehage og skole, og er mange barnefamiliers drømmested, bare noen få minutters kjøretur fra både Lund og Malmø.

- Vi har vært med fra starten av prosjektet og levert alle ytterdører, innerdører og boddører. Det har over tid blitt et stort prosjekt, og det har vært gøy å se området vokse, sier Thomas Björlin som er prosjektselger i Sør-Sverige for Jeld-Wen.

“- Vi har vært med fra starten av prosjektet og levert alle ytterdører, innerdører og boddører. Det har over tid blitt et stort prosjekt, og det har vært morsomt å se området vokse”

Thomas Björlin | Prosjektselger i Sverige for Jeld-Wen

Alle husene har inngangsdøren Amazon og boddøren Bering, men hver enhet har sin spesifikke farge på dørene, noe som gir et veldig fint inntrykk. Innerdører er valgt av hver boligkjøper selv fra JMs dørsortiment. Vi finner hovedsakelig hvite, massive innerdører i husene, og de passer godt inn i de moderne boligene.